Cosquisine

Recept week 13 [ Eerdere recepten ]

Verwenbroodjes met kipkerrie ragout

Ingerediënten

1 flinke ui (snipperen)
2 kipfilets (in stukjes snijden)
2 teentjes knoflook (fijnsnijden)
50 gram boter
2 eetlepels kerrie
2 laurierblaadjes
½ theelepel gemalen komijn
1 mespunt chilipoeder
1½ deciliter kippenbouillon
1 deciliter crème fraise 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225 graden.
Verhit de boter in een pan en fruit de knoflook glazig, voeg de kerrie toe en laat het mee fruiten.
Doe de stukjes kipfilet in de pan en bak het vlees aan.
Voeg de laurierblaadjes, gemalen komijn, de chilipoeder en de bouillon toe.
Laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is.
Breng het mengsel op smaak met de crème fraise, zout en peper.
Snij de broodjes door en haal het zachte gedeelte er uit.
Vul de broodjes met de ragout en klap ze dicht.
Bak het geheel gedurende circa 15 minuten in de oven af.

Eet smakelijk






STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL