Witlofschuitjes met ei
Ingrediënten3 hardgekookte eieren Bereidingswijze
Pel de hardgekookte eieren de
snijd de olijven in plakjes. Snijd de eieren
en tweederde van de tomaten in blokjes, kartel de hele tomaat en plaats deze in
het midden op de serveerschaal. Laat de maïs
en de doperwtjes goed uitlekken en schik de witlofblaadjes om de gekartelde
tomaat. Voeg de tabasco toe aan de
vinaigrette en meng de tomaatblokjes, de groenten en de vinaigrette. Maak
het geheel af op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Vul
de witlofbladeren met het mengsel en garneer de schuitjes met tuinkers en
olijven. Farfalle met gorgonzolasausIngrediënten250 gram farfalle Bereidingswijze
Kook de farfalle in ruim kokend
water met zout en olie beetgaar. Snijd de
salie in smalle repen. Giet de farfalle
vervolgens af en vang wat kookvocht op. Smelt
de magor samen met de salie in de hapjespan. Voeg
wat kookvocht toe, zodat een gladde saus ontstaat. Schep
de farfalle door de kaassaus en bestrooi het gerecht met peper en Parmezaanse
kaas. Eet smakelijk! |