Gevuld
stokbrood met gehakt
Ingrediënten: 150 gram champignons - 1 eetlepel boter - zout - peper - 3
augurken - 75 gram belegen kaas - 250 gram rundergehakt
- 1 theelepel rozemarijn - 1 voorgebakken stokbrood.
Bereidingswijze: Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten tot al het vocht
is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper. Snijd de augurken in kleine
stukjes en de kaas in kleine blokjes. Meng het gehakt, de kaas, de augurken en
de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er
een rol van, iets korter dan het stokbrood. Snijd het stokbrood overlangs
doormidden en hol het iets uit. Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze
stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 225°C
en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin. Geef er
een gemengde salade bij.
Eet smakelijk!
|