Cosquisine

Recept deze week 16  [ Eerdere recepten ]

 

Kalkoenfilet met bleekselderij in kaassaus



IngrediŽnten: 400 gram kalkoenfilet - 1 knoflookteentje - 1 struik bleekselderij - 2 eetlepels olijfolie - 1 theelepel rozemarijn of tijm - 250 ml kaassaus - 1 doosje puree ŗ la minute met kaas.
Bereidingswijze: Snijd de kalkoenfilet in stukken. Pel de knoflook. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de kalkoen rondom bruin. Pers de knoflook erboven uit, voeg de bleekselderij en rozemarijn toe en roerbak alles 3 minuten. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen en schep de saus door het kalkoenmengsel. Stoof de kalkoen in 8 minuten zachtjes gaar. Bereid de puree ŗ la minute met kaas zoals aangegeven. Schep de puree op borden en verdeel het kalkoenmengsel erover.

Eet smakelijk!






STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL