Kalkoenfilet
met bleekselderij in kaassaus
Ingrediënten: 400 gram kalkoenfilet - 1
knoflookteentje - 1 struik bleekselderij - 2 eetlepels olijfolie - 1 theelepel
rozemarijn of tijm - 250 ml kaassaus - 1 doosje puree à la minute met kaas.
Bereidingswijze: Snijd de kalkoenfilet in stukken. Pel de knoflook. Maak
de bleekselderij schoon en snijd de stengels in reepjes. Verhit de olie in een
wok en roerbak de kalkoen rondom bruin. Pers de knoflook erboven uit, voeg de
bleekselderij en rozemarijn toe en roerbak alles 3 minuten. Bereid de kaassaus
volgens de aanwijzingen en schep de saus door het kalkoenmengsel. Stoof de
kalkoen in 8 minuten zachtjes gaar. Bereid de puree à la minute met kaas zoals
aangegeven. Schep de puree op borden en verdeel het kalkoenmengsel erover.
Eet smakelijk!
|