Recept deze week 29 [ Eerdere recepten ] |
Gekoelde avocadosoep Ingrediënten: 2 rijpe
avocado`s - 1 teentje knoflook - 3 takjes koriander - 1 limoen - 2,5 dl magere
Bulgaarse yoghurt - 4 dl magere kippenbouillon - zout en cayennepeper - 1
theelepel gemalen komijn - halve komkommer. Kabeljauw-hamrolletjes in kaassaus Ingrediënten: 400 gram koolvis- of kabeljauwfilet - 8 plakjes rauwe ham - 1 doosje/zakje kaas saus - 125 ml slagroom.Bereidingswijze: Dep de vis goed droog, strooi er peper over en snijd de filets in 8 repen. Wikkel elke reep stevig in een plak rauwe ham en leg de rolletjes naast elkaar in een ingevette lage ovenschaal. Bereid de kaassaus met de slagroom en 125 ml water. Schenk de saus over de visrolletjes en bak ze in een voorverwarmde oven van 200 °C in circa 15 minuten goudbruin en gaar. Lekker met aardappelpuree en wortelsalade. Eet smakelijk! |