Varkensschnitzels
met rauwe ham en mosterdkaas
Ingrediënten: 4
ongepaneerde varkensschnitzels - margarine
- 350 gram panklare spinazie - 1 zakje kaassaus - 4 plakken rauwe ham - 4
plakken mosterdkaas – zout en peper.
Bereidingswijze: Bestrooi de schnitzel met zout en peper en bak ze in een
hapjespan in wat margarine in 6 tot 8 minuten gaar. Leg het vlees in een lage
ovenschaal en leg de ham erop. Verhit weer wat margarine in de hapjespan en
roerbak de spinazie op hoog vuur tot de blaadjes slinken. Druk het vocht eruit.
Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de spinazie
op het vlees en schenk de kaassaus erover. Leg de plakken kaas erop en laat de
ovenschotel onder de grill in 4-5 minuten goudbruin worden. Serveer er gekookte
aardappelen bij.
|