Cosquisine

Recept deze week 39  [ Eerdere recepten ]

 

Tartaar met champignonsaus

Ingrediënten: 4 tartaartjes - 3 eetlepels vloeibare margarine - 6 flinke tomaten - 1 eetlepel olijfolie - 2 theelepeltjes gedroogde Italiaanse kruiden - 1 zakje champignonsaus - 2 fijngehakte knoflooktenen - 1 theelepel chilipoeder of pikante paprikapoeder.
Bereidingswijze: Wrijf de tartaartjes in met zout en peper. Verhit de margarine in een koekenpan en bak het vlees in 6-8 minuten gaar. Halveer de en zet ze met het snijvlak naar boven in een ovenschaaltje. Bestrooi ze met zout, peper en kruiden, sprenkel de olie erover en zet ze 6 tot 8 minuten onder de hete grill. Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de tartaartjes warm en fruit de knoflook en chilipoeder zachtjes in het bakvet. Roer de saus erdoor. Leg de tartaartjes op de borden en schep de saus erover. Serveer er de tomaten en gekookte aardappelen bij.

Eet smakelijk!






STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL