Cosquisine

Recept deze week 21  [ Eerdere recepten ]

 

Gepocheerde scholfilets met asperges


IngrediŽnten: 16 witte asperges - 1 pakje Saus voor Asperges - 25 gram boter - 1 dl witte wijn - 8 scholfilets - 1 eetlepel fijngesneden dille - zout. 
Bereidingswijze: Maak de asperges schoon en kook ze ongeveer 20 minuten in ruim water gaar. Bereid het zakje Saus voor Asperges zoals aangegeven op de verpakking met de boter en roer een klein beetje dille door de saus. Breng in een hapjespan 2 dl water en de wijn aan de kook. Zet het vuur laag, leg de scholfilets erin en laat ze in 5-7 minuten gaar worden. Serveer de scholfilets op voorverwarmde borden met de asperges ernaast en giet de saus erover. Geef er gekookte nieuwe aardappeltjes bij. Garneer voor het opdienen met wat dille.

Eet smakelijk!






STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL