Cosquisine

Recept deze week 25  [ Eerdere recepten ]

 

Mihoen met kip en babymaïs 

Ingrediënten: 1 zak Mihoen - 400 gram kipfilet - 4 gele paprika's - 1 potje (370 ml) minimaïskolfjes - Wok Olie - 2 theelepeltjes Kerrie Djawa - 4 eetlepels Ketjap Gold Edition - 3 eetlepels fijngeknipte bieslook. 
Bereidingswijze: Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes. Maak de paprika's schoon en snijd in dunne reepjes. Halveer de maïskolfjes in de lengte. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 8 minuten. Voeg de paprika en de maïskolfjes toe en wok 4 minuten mee. Bestrooi met de kerrie, wok 1 minuut. Voeg de mihoen en de ketjap toe en warm het geheel goed door. Schep de mihoen in 4 diepe borden en bestrooi met de bieslook.
Lekker met een knapperige groene salade van komkommer en lente-ui.

Eet smakelijk!






STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL