Cosquisine

Recept deze week 25  [ Eerdere recepten ]

 

Mihoen met kip en babyma´s 

IngrediŰnten: 1 zak Mihoen - 400 gram kipfilet - 4 gele paprika's - 1 potje (370 ml) minima´skolfjes - Wok Olie - 2 theelepeltjes Kerrie Djawa - 4 eetlepels Ketjap Gold Edition - 3 eetlepels fijngeknipte bieslook. 
Bereidingswijze: Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes. Maak de paprika's schoon en snijd in dunne reepjes. Halveer de ma´skolfjes in de lengte. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 8 minuten. Voeg de paprika en de ma´skolfjes toe en wok 4 minuten mee. Bestrooi met de kerrie, wok 1 minuut. Voeg de mihoen en de ketjap toe en warm het geheel goed door. Schep de mihoen in 4 diepe borden en bestrooi met de bieslook.
Lekker met een knapperige groene salade van komkommer en lente-ui.

Eet smakelijk!






STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL