Mihoen met
kip en babymaïs
Ingrediënten: 1
zak Mihoen - 400 gram kipfilet - 4 gele paprika's - 1 potje (370 ml) minimaïskolfjes
- Wok Olie - 2 theelepeltjes Kerrie
Djawa - 4 eetlepels Ketjap Gold Edition - 3 eetlepels fijngeknipte bieslook.
Bereidingswijze:
Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de
kipfilet in blokjes. Maak de paprika's schoon en snijd in dunne reepjes. Halveer
de maïskolfjes in de lengte. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok
de kip ca. 8 minuten. Voeg de paprika en de maïskolfjes toe en wok 4 minuten
mee. Bestrooi met de kerrie, wok 1 minuut. Voeg de mihoen en de ketjap toe en
warm het geheel goed door. Schep de mihoen in 4 diepe borden en bestrooi met de
bieslook.
Lekker met een knapperige groene salade van komkommer en lente-ui.
|