Cosquisine

Recept deze week 36  [ Eerdere recepten ]

 

Tartaar met pittige champignonsaus



Ingrediënten: 4 tartaartjes - 3 eetlepels vloeibare margarine - 6 flinke tomaten, gehalveerd - 1 eetlepel olijfolie - 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden - 1 doosje Champignon Saus - 2 knoflooktenen, fijngehakt - 1 theelepel chilipoeder of pikante paprikapoeder.
Bereidingswijze: Wrijf de tartaartjes in met zout en peper. Verhit de margarine in een koekenpan en bak het vlees in 6-8 minuten gaar. Zet de tomaten met het snijvlak naar boven in een ovenschaaltje. Bestrooi ze met zout, peper en kruiden en sprenkel de olie erover. Zet ze 6-8 minuten onder de hete grill. Bereid de Champignon Saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de tartaartjes warm en fruit de knoflook en chilipoeder zachtjes in het bakvet. Roer de saus erdoor. Leg de tartaartjes op vier borden en schep de saus erover. Zet de tomaten ernaast.
Serveren met gekookte aardappelen en sperziebonen.

Eet smakelijk!






STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL