HOOGVLIET

Wat is er nog meer te doen

Laatste bingo van dit jaar

Op dinsdag 21 december organiseert speeltuin Zalmplaat de laatste geldbingo van dit jaar. De bingo begint om 20.00 uur en de  zaal zal vanaf 19.15 uur open zijn. Er worden tien rondes gespeeld waarbij heel mooie prijzen zijn te winnen. Een bingoboekje kost 10 euro. De speeltuin Zalmplaat  is gelegen aan het Hoekwant 30 te Hoogvliet, achter huize Siloam. Telefonisch te bereiken via nummer 010-4168717.

Dikvoormekaar special

In de radiouitzending Jeugdsentiment van zondag 19 december zal presentator Roel Azaro Vincent Schriel van dikvoormekaarplaza.nl te gast hebben in de studio. Vincent verzorgd sinds een aantal maanden Dikvoormekaar, Lach of ik schiet show of VIP fragmenten van André van Duin en Ferry de Groot. Deze zondag proberen de twee een beetje de geschiedenis van bovengenoemde shows te laten horen, met veel fragmenten en natuurlijk nooit uitgezonden fragmenten en veel ‘gammelefoonplaten’. Samenstelling Vincent Schriel, presentatie Roel Azaro. De Dikvoormekaar special is te beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur in de ether op 107.1 FM.

 

ANBO kerstbijeenkomst

Op dinsdag 21 december houdt de ANBO de traditionele kerstbijeenkomst in de Brinkhoeve te Poortugaal. De aanvang is om 13.30 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Voor de pauze treedt Paul Clifton op met een gezellig kerstprogramma en na de pauze is er weer een bingo met vele mooie prijzen. De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden. Niet-leden kunnen zich aanmelden bij Ab van der Veen, telefoon 010-5067140 of voor de aanvang aan de zaal.<<< terug naar voorpagina

STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL