De Winkelbel

5 juni 2002

Op bezoek bij:

Nancy Stoopman van Stoopman Bloemen

Wie kent niet de immer vrolijk en heerlijk geurende bloemenzaak aan de Binnenban 81a?

Stoopman Bloemen is ondertussen een begrip geworden op het gebied van bloemsierkunst in de ruimste zin van het woord. Nancy Stoopman nam vorig jaar september de zaak over van Hr, Kester, de voormalige eigenaar. Nancy is reeds op haar veertiende in de bloemenbranche terecht gekomen, toen nog als zaterdag verkoopster met het ideaal ooit een eigen zaak te beginnen. Door steeds meer ervaringen is Nancy uitgegroeid tot een deskundige op dit vakgebied. Door goed te letten op vraag en aanbod en de winkel enorm op te vrolijken, samen met haar rechterhand Stefanie Huigen, heeft ze de aantrekkelijkheid van de zaak enorm verhoogd. Ze heeft er heel veel plezier in hetgeen terug te vinden is in haar wijze van omgang met de bloemen en planten. Elke plant en bloem krijgt van haar de zorg die nodig is en waar de klant weer de vruchten van plukt.

Aangesloten bij Fleurop
Stoopman Bloemen is aangesloten bij Fleurop en als zodanig leveren ze steeds frisse en verse planten en bloemen. Ook kunnen klanten vanuit de zaak van Stoopman een bloemetje laten bezorgen elders in den lande. Nancy heeft het assortiment inmiddels enorm uitgebreid, zodat de winkel boordevol staat met de meest fantastische bloemen en kleuren, het is een waar paradijs. De vriendelijke uitstraling van de zaak en die van Nancy en haar medewerkers, gemiddeld zijn ze met z'n drieën, heeft al heel wat klanten, waarvan velen vaste zijn, naar haar winkel gelokt. Dagelijkse contacten met de veiling en de kieskeurige instelling van Nancy Stoopman zorgen elke keer weer voor het beste van het beste.

Ook bedrijven vinden regelmatig de weg naar Stoopman Bloemen en halen daar hun bloemwerken maar al te graag. En of het nu gaat om een pompeus boeket voor een jubileum of om een enkel eenvoudig bloemetje als presentje maakt Nancy niet uit, het moet gewoon altijd goed zijn.

Alle tijd voor de klant
Klanten komen soms met heel complexe wensen en dat is voor de mensen van Stoopman Bloemen nu juist een uitdaging. Nancy: 'Vaak raken we dan met de klanten in gesprek over van alles en nog wat, dat is best leuk. Samen nemen we dan door wat het beste past in een bepaalde situatie. Het is belangrijk dat de klant met iets moois de deur uitgaat waar ze ook echt wat aan hebben. We nemen altijd de tijd voor onze klanten, want het belangrijkste is dat wij de wens van de klant omzetten in werkelijkheid. Een van onze bijzonderheden is dat we luxe boeketten met ook exotische bloemen of planten kunnen samenstellen, we hebben een heel goed inzicht om verschillende plantensoorten te combineren.'

Specialiteiten
Stoopman Bloemen is gespecialiseerd in bruidsboeketten. Een enorm groot aantal mogelijkheden, ondersteund met fotomateriaal, zijn aanwezig, alles kan gemaakt worden. Stoopman Bloemen is ook specialist op het gebied van rouw bloemen- kransen. Vooral de vraag naar rouwbloemen met een thema zijn hun sterke kant. Steeds vaker willen mensen een kenmerk van de overledene in het bloemwerk terug zien, Stoopman kan daar goed in voorzien. Hoewel de meeste bloemen en planten natuurlijk wel direct leverbaar zijn, kan het voorkomen dat bepaalde soorten die wenselijk zijn in een boeket vanwege het seizoen minder goed leverbaar zijn, toch probeert Nancy dan aan het product te komen, of tenminste aan een goede vervanger.

De locatie
Stoopman Bloemen zit in het korte deel van het winkelcentrum, in de poort vanaf de Middenbaan- Noord. Dit is handig voor de mensen die per auto komen want er is een zee aan ruimte nabij dit deel van het winkelcentrum. De vrolijke en vooral sfeervolle zaak van Nancy Stoopman is dagelijks geopend. Op maandag vanaf 11.30. tot 17. 30 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 08.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag is de zaak geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Voor telefonische bestellingen kunt u tijdens deze openingstijden bellen met nummer 010 438 60 61. Het wordt tijd dat ik mijn vrouw weer eens met een bloemetje ga verwennen.

Tot ziens!