De Winkelbel

12 februari 2003

Op bezoek bij:

Deborah Donker – Bella Bellezza Schoonheidssalon & pedicure 


Jarenlang studeren en stagewerk doen heeft zeker bij Deborah Donker de nodige vruchten afgeworpen.
De goedlachse Deborah was niet van plan stil te gaan zitten na haar opleidingen en begon meteen plannen te maken om het geleerde daadwerkelijk in praktijk te brengen. Ze had geluk want een praktijk- behandelruimte bleek heel goed mogelijk in het huis waar ze woont aan de Boomgaardshoekseweg 27. De Schoonheidssalon en pedicure ‘Bella Bellezza’ zag op dit adres het levenslicht en in deze knusse maar ook efficiënt ingerichte ruimte ging Deborah vol enthousiasme aan de slag. 
Deborah heeft het helemaal voor elkaar, ze is als Stivas A gediplomeerde inmiddels met Stivas B aan de slag, want ze wil steeds verder haar kennis vergroten, en ze is inmiddels verkooppunt voor een aantal topmerken op het gebied van huidverzorging.
Deborah: ‘Ja ben best wel trots op het behaalde resultaat, ik heb er heel veel zin in en alles wat ik hier doe zijn niet alleen dingen waar ik voor heb geleerd maar waar ik ook erg veel plezier in heb. Als depositaire van ondermeer produkten van Dr. Eckstein en Laufwunder mag ik best een beetje trots zijn dat ik al zo lekker uit de voeten kan met goeie spullen.’ 
Veel mogelijk
 
Bella Bellezza, hetgeen overigens staat voor mooi en schoonheid, is kernlid van de ANBOS, de branche organisatie die aangeeft dat deze ondernemer voldoet aan de strenge eisen die er aan een schoonheidssalon worden gesteld.
Voor wie eens een heerlijke gezichtsbehandeling wil ondergaan is Bella Bellezza een goed adres want er zijn vele mogelijkheden. Deborah heeft een gezichtsbehandeling van ongeveer 75 minuten waarbij aan alles wordt gedacht, van reinigen, epileren tot massage, maar nog veel meer uiteraard. Natuurlijk zijn er vele behandelingen mogelijk, want Deborah heeft een uitgelezen programma. Zo is een collageen behandeling net als stomen, een vliesmasker of het verwijderen van comedomen de gewoonste zaak voor Deborah, die draait haar hand er niet voor om, of juist wel eigenlijk. Je kunt eigenlijk bij Bella Bellezza voor heel veel behandelingen terecht, of het nu gaat om een heerlijke gezichtsmassage of een peeling, het maakt niet uit, alles is mogelijk. Het verven van wimpers of wenkbrauwen, al of niet tijdens een uitgebreider behandeling, kan eveneens gebeuren, welke kleur u ook kiest. Ontspannen en heerlijk even lekker bijkomen staan hoog in het vaandel bij Deborah.
‘Ik werk ook met essentiële oliën, die ik tijdens een heerlijke aromatherapie toepas. Het is ook heel belangrijk dat de mensen zich ontspannend voelen, daarom maak ik nooit afspraken die elkaar direct opvolgen zodat niet de volgende klant reeds staat te wachten als ik nog met iemand bezig ben, dat is voor de klant noch voor mij prettig.’  
Harsen
 
Een veel toegepaste methode om ongewenste haargroei tegen te gaan is het zogenaamde harsen. Of het nu gaat om een bovenlip of de bikinilijn, Deborah past de meest moderne methodes toe om het er allemaal weer perfect uit te laten zien. Natuurlijk beperkt het harsen bij Bella Bellezza zich niet alleen tot bovengenoemde  plaatsen, ook onder- of bovenbenen,  oksels, armen, kaaklijn enzovoort kunnen heel goed worden behandeld. 
Pure verwennerij
 
De echte verwennerij is er natuurlijk ook. Wat te denken van een heerlijke hand- of voetmassage? Of een gezichtsmassage waarbij men zich even helemaal elders waant? Ontspannen en opknappen doormiddel van een rug en nek massage kan het leven weer draaglijk maken, het kan allemaal bij Bella Bellezza. Trouwens een lichaamsmassage van een half of heel uur kan ook.
Deborah beheerst ook de technieken van manicure en pedicure uitstekend, zodat u ook daarvoor gerust eens langs kunt gaan. Even lekker opknappen of relaxen kan dus uitstekend bij Bella Bellezza, dat Hoogvliet weer een mooie aanvulling heeft gegeven. We zouden het haast vergeten maar Deborah heeft ook cadeaubonnen, dus verras eens iemand met een fijne behandeling.
Deze behandelingen kunt u trouwens nog goedkoper laten verrichten wanneer u gebruik maakt van een abonnement, die heeft Bella Bellezza voor 5 en 10 behandelingen, de korting kan dan oplopen tot maar liefst 10%.
Voor een behandeling moet u wel even een afspraak maken want Deborah neemt graag alle tijd voor u.
Bella Bellezza vindt u aan de Boomgaardshoekseweg (het oude deel) op nummer 27. Voor inlichtingen en afspraken kunt u bellen met telefoonnummer 010 2950024, mocht u geen gehoor krijgen dan kunt u de voicemail inspreken, Deborah neemt dan snel contact met u op.
En als verrassing heeft Bella Bellezza elke maand een aanbieding, dus houdt het in de gaten. Zelf ga ik wellicht ook snel eens kijken want mijn comedomen moeten nodig eens worden verwijderd.

Tot ziens!
Jan.