De Winkelbel

29 januari 2003

Op bezoek bij:

Carlo Teunissen – CT-AV Evenementen technieken 

Je komt er bijna niet meer omheen, overal kom je Carlo Teunissen met zijn licht en geluid bedrijf, CT-AV wel ergens tegen. 
Carlo Teunissen, immer actief en volgde ooit zijn vader (Joop) op als beheerder van partycentrum Rivuly. Daar leerde hij veel over muziek, artiesten en vooral hoe het allemaal in z’n werk gaat in de muziek en licht wereld. Het audio- visueel gebeuren kwam steeds meer om de hoek kijken en dat trok Carlo enorm aan.
Carlo: ‘Ja ik kon vooral technisch gezien meer mijn ei kwijt in licht en geluid dan in de horeca. En zo ben ik me dus steeds meer gaan bekwamen in deze materie.’
Carlo combineerde twee jaar het beheerderschap met het werken in de audio- visuele sector, maar ging uiteindelijk met deze laatste professioneel door in een pand in bedrijvenpark de Gadering.

Handige naam

CT-AV staat voor Carlo Teunissen,  geluid, beeld (audio- video)  en verlichting, mooier kan het niet. Carlo Teunisse is inmiddels al weer heel wat jaartjes actief bezig om zijn naam op het gebied van beeld, geluid en verlichting waar te maken. Teunisse: ‘Entertainment wordt steeds belangrijker in de horeca maar ook bij tal van andere aangelegenheden’.
Men wil meer dan een drankje. 
De tijd dat men genoegen nam met wat muziek uit een paar luidsprekertje’s op een kistje is al lang voorbij, daar hebben Carlo en zijn medestanders door de jaren heen wel voor gezorgd, kwaliteit is nu het motto. 
In zijn pand aan de Mandenmakerstraat heeft Carlo een deel van zijn professionele materialen uitgestald staan. Men kan er van alles kopen, huren en leasen voor eigen permanent gebruik. Maar het verzorgen van geluid blijft voor Carlo toch wel het mooiste, lekker tussen de mensen en zorgen voor absolute perfectie. 

Kan alles aan

CT-AV kan vrijwel elk project aan, of het nu om een kleinschalig horeca gebeuren gaat of om de faciliteiten bij een grote manifestatie, openingen of een presentatie op grootbeeldscherm, het is allemaal te realiseren. 
Carlo: ‘Een horecabezoeker wil tegenwoordig meer dan alleen een lekker drankje of wat eten wanneer hij uitgaat. Entertainment hoort daar net zo goed bij. Een horeca ondernemer kan op deze behoefte inspelen door bijvoorbeeld een grootbeeld projector aan te schaffen. Dit apparaat is niet alleen geschikt voor het geven van presentaties, maar leent zich prima voor het levensecht weergeven van een voetbalwedstrijd of zoals onlangs, de dartskampioenschappen. Daarnaast lever ik ook observatiesystemen voor bijvoorbeeld discotheken, waarmee een horeca ondernemer alles goed in de gaten kan houden. En dat kan natuurlijk zowel in kleur als zwart-wit.  Een noviteit die ik lever, is een projector met een spiegel erin, die je aan het plafond kunt hangen. Hiermee kun je bijvoorbeeld een logo of iets van dien aard op de muur presenteren en tevens laten bewegen. Een prima aandachtstrekker dus.’
CT-AV levert en verhuurt grote en kleinere installaties aan diverse evenementen en gebeurtenissen. Of het nu gaat om een kleine presentatie van een bedrijf, zoals geluid met of zonder videoinstallatie, of om een groot muzikaal spektakel maakt Carlo niet uit, hij zorgt dat het in orde komt.
Belangrijke gebeurtenissen
Een grote verscheidenheid aan klanten heeft inmiddels de weg gevonden naar CT-AV.
Carlo: ‘Ja we leveren aan gemeentes, evenementen organisaties, particulieren uit het bedrijfsleven en noem maar op. Zo zitten we regelmatig in het Informatiecentrum, de deelgemeente is een regelmatige klant, de Rotterdamse Spido, het Ikazia ziekenhuis en natuurlijk zijn we ook regelmatig te vinden achter de knoppen bij evenementen zoals het jaarlijkse Kunstkop in Hoogvliet. We zijn zowel binnen als buiten gespecialiseerd, dus ook grote buitenevenementen zijn ons niet vreemd.’
De laatste jaren is er vaak vraag naar enorme videoschermen waarop men voor grotere groepen een presentatie of film kan vertonen, voor Carlo beslist geen probleem, hij beschikt over vele mogelijkheden.
Ook heel tevreden is Carlo over zijn onderkomen in de Gadering, ‘lekker makkelijk bereikbaar en het pand past precies’.
Carlo is een tevreden mens die graag met muziek bezig is, maar dat heeft hij vast van zijn vader Joop Teunissen want die begeeft zich al jaren tussen de ‘Indorock’ en al wat dies meer zij.
Mocht u belangstelling hebben voor een van de kwaliteiten van CT-AV dan kunt bellen met CT-AV, telefoonnummer 010- 438 58 59. Het adres van CT-AV is Mandenmakerstraat 116e in de Gadering. Een bezoekje aan de website op het internet kan ook veel voldoening geven: www.ct-av.nl.
Ik kom in iedergeval weer eens nel langs want dat geplande feestje is met goed geluid misschien toch wel leuker.

Tot ziens!
Jan.