De Winkelbel

16 juli 2003

Op bezoek bij:

Meubelcentrum Hoogvliet 

 

Zo vijfentwintig jaar geleden nam Nico Vondeling  de reeds bestaande meubelzaak aan de Wilhelm Tellplaats over. Een uitgelezen assortiment meubels, voor jong en oud maakten deel uit van de collectie die steeds werd aangevuld met het nieuwste op het gebied van woningaankleding.
Het Winkelcentrum maakte de groei mee van Hoogvliet, de vele nieuwkomers en jonge gezinnen die zich vestigden in onze woonplaats. Meubelcentrum Hoogvliet deed daarbij natuurlijk goede zaken want iedereen kon wel een fris meubeltje gebruiken in zijn fraaie woning. En dat kon en kan deze zaak ook altijd en snel leveren.
Inmiddels zijn de jonge gezinnen van destijds de senioren van nu, maar desalniettemin komen ze nog graag even aan bij Meubelcentrum Hoogvliet want ook voor de senioren is er een zeer uitgebreide collectie fantastisch meubilair. 
Van prullenbak tot slaapkamer
 
En of het nu gaat om een prullenbak in klassieke of moderne stijl of om een slaapkamer maakt niet uit, het is er allemaal. Prachtige spiegels, consoles, hoekkasten, bankstellen of fraaie stoffering van wand, vloer of raam, het kan allemaal, en ook nog voorzien van de nodige adviezen, voordelen en natuurlijk de hoogste kwaliteit, want vooral dat laatste staat hoog in het vaandel bij deze gezellige winkel. 
Opmerkelijk is de wijze waarop alles in de zaak is uitgestald. De beschikbare ruimte, die overigens behoorlijk groot is, wordt op slimme wijze zodanig ingericht dat de klant alles goed kan bekijken en keuren. 
Het mooie is ook dat Meubelcentrum Hoogvliet werkt met een snelle levering, het gekozene kan vrij snel worden geleverd, echt lange wachttijden zijn er niet.
Een bijzonder fraaie hoek is het deel in de zaak waar de stoffering is geŽtaleerd, daar vindt men werkelijk de meest prachtige creaties. Mooie booggordijnen, maar ook strakke vitrage of gewoon een raamdecoratie die net even anders is dan dat van uw buren. Natuurlijk wordt alles op maat gemaakt. Ook voor vloerbedekkingen is dit het goede adres want talloze soorten zijn te bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar laminaat of een mooie stoffen vloerbedekking maakt niet uit, het is er allemaal en de opmeetservice staat garant voor en perfecte passing in uw woning. 
Extra service 
Meubelcentrum Hoogvliet staat niet alleen bekend om hun hoge kwaliteit en service, ook de prijzen zijn scherp. Daarnaast kunnen 65- plussers ook nog gebruik maken van de gratis bezorgservice.
Een van de leuke dingen in de zaak is dat men alle stijlen tegenkomt. De senior komt zeker aan zijn trekken, maar voor de liefhebber van modern of juist iets er tussenin is er van alles te vinden.
Meubelcentrum Hoogvliet neemt een prominente plaats in op het Winkelcentrum Wilhelm Tell. Op de plaats waar ze nu zitten is ruimte genoeg en zijn ze vanaf een groot deel van het centrum direct te zien. Ooit waren ze elders op het plein gevestigd, maar uitbreiding maakte het toen noodzakelijk naar het huidige pand te verhuizen.
Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en ook eens willen bekijken wat men voor u in petto heeft dan raad ik u aan zeker eens een kijkje bij hen binnen te nemen want er is vast iets te vinden wat in uw interieur past.
U vindt Meubelcentrum Hoogvliet aan de Wilhelm Tellplaats 24- 30 en de telefoonnummers zijn: 010 438 01 01 en voor de afdeling tapijt en gordijnen: 438 12 22.

Tot ziens!
Jan.