De Winkelbel

25 februari 2004

Op bezoek bij:

My Fashion 

 

Wie kent niet de winkel My Fashion aan de Binnenban, in het zijstraatje bij Voskamp? Een knusse winkel waar alles keurig en uiterst overzichtelijk is uitgestald.
Lederen kleding en accessoires staan en hangen keurig in de zaak van de heer Sezer die trots is op zijn materialen. Meneer Sezer zit reeds lang in het vak, na tien jaar een bedrijf te hebben gehad in lederen kleding begon hij zon vijf jaar geleden met zijn zaak in Hoogvliet. My Fashion is een speciaalzaak waar uitsluitend leder en sude te vinden is van meer dan gewone kwaliteit. Meneer Sezer: Ik heb in de jaren dat ik met leder werk heel veel ervaringen opgedaan en weet wat je met het materiaal kunt doen. Vakkennis is heel belangrijk bij lederproducten want het is een bijzonder materiaal waar je graag heel lang van geniet. 
Herstellen en vermaken
 
Een keur aan fraaie jassen, pantalons, rokken, koffers en allerlei accessoires zijn in de zaak te vinden, maar ook het herstellen of vermaken van lederen kleding behoort tot de werkzaamheden van My Fashion. Een rok die korter moet worden gemaakt, een pantalon die moet worden ingenomen, het kan allemaal bij dit bedrijf. Reparaties, een uitgescheurde jas of een winkelhaak in een broek, het maakt niet uit het kan gerepareerd worden. Als een lederen kledingstuk gaat vervelen omdat het een kleur heeft die niet meer in de mode is kan dat ook worden opgelost bij My Fashion want verven is n van de specialismen.  
Voor iedereen
 
My Fashion heeft voor de volwassen man of vrouw van alles in huis, maar ook voor kinderen en grote maten kan men goed terecht want alles kan op maat en perfect passend worden gemaakt. Naast rokken, pantalons, jassen en handschoenen vindt men ook nog vele andere lederen artikelen in deze zaak. Koffers, lederen pet, riemen (ook extra lange), portemonnees of een perfecte diplomaten tas voor de laptop behoren tot de collectie van My Fashion.
Naast een heel breed assortiment producten van diverse makelij verkoopt My Fashion ook topmerken als Red Skins, SAKI en Rock n Blue. Meneer Sezer: Wat men ook koopt ik wil dat de klant tevreden is. Het moet perfect passen want anders is het niet goed. Wij maken alles op maat en ook als het een confectie maat betreft waar net even iets aan moet worden veranderd dan doen we dat. 
Reinigen en onderhoud
 
Ook lederen kleding moet soms wel eens worden gereinigd. My Fashion kan lederen, maar ook gewone kleding, voor u laten stomen of op andere wijze laten opfrissen. De stomerij werkt snel en goed, vandaag gebracht is morgen klaar.
Een keur aan onderhoudsproducten voor lederen materialen staan keurig op het schap bij My Fashion. De duurzaamheid van leder, welke toch al lang is, kan nog worden verlengt met uitgekiende onderhoudsproducten waar meneer Sezer helemaal achter staat en dus ook verkoopt. Leder is een natuurproduct dat als kleding een soort tweede huid vormt en als materiaal voor gebruiksartikelen, tassen etc. een hoge duurzaamheid heeft. 
Fijne locatie
 
Sezer is best blij met de plaats waar zijn zaak is gevestigd. Het drukke winkelcentrum levert hem zijn klanten en in het gedeelte waar hij zit is het knus en gemoedelijk. In de zomermaanden etaleert hij ook buiten zodat de klanten snel contact maken met zijn producten. Pinnen is mogelijk bij My Fashion dus alweer een stukje gemak extra.
My Fashion zit aan de Binnenban 263b en het telefoonnummer is 010 438 58 22.
Voor wie eens echt iets goeds wil en perfect passend is dit adres wellicht het juiste. Zelf ga ik binnenkort maar eens kijken of er voor mijn bijzondere buikmaat een goede pantalon te maken is, ik denk het wel. 

Tot ziens!
Jan.