De Winkelbel

10 november 2004

Op bezoek bij:

Linda Nieuwveld – therapeut 

 

Ze is al jaren bezig met lichaam en geest en gezondheid is voor haar een belangrijk goed. Soms blijft men maar tobben met een bepaalde kwaal en helpt ‘niets’ meer. Linda Nieuwveld is al geruime tijd actief met de Fotonresonantie Therapie die afwijkingen in het lichaam kan lokaliseren en een correctie kan toepassen. Via elektromagnetische trillingen, overgebracht met licht, worden eerst verstoringen in het lichaam getraceerd waarna een aantal gegevens uit de computer rollen zodat  Linda met deze gegevens een plan van aanpak kan opstellen.
Linda: ‘Het is bekend, vanuit de biofysica, dat de chemische processen in het lichaam worden bestuurd door elektromagnetische trillingen. Omdat het aantal biochemische reacties per cel enorm hoog ligt, wel zo’n 100.000 per seconde, is een aansturing zoals wij doen bij de therapie met licht, want daarvan is de snelheid ook hoog.’ (300.000 km per seconde)
Vaak beginnen ziekten met een verstoring in het lichaam, een disharmonie in de trillingen en sturingen. Deze disharmonische trillingen, die dus het lichaam verkeert aansturen, kunnen worden gelokaliseerd door de uiterst geavanceerde apparatuur die Linda toepast. Het mooie van deze apparatuur, de ‘Starlight’, is dat het niet alleen de verstoringen kan vinden maar ook een berekening kan maken welke resonantie therapie en op welke plaats in het lichaam nodig is. De therapie bestaat er uit om de verstoring, de disharmonische trilling dus, te corrigeren door een equivalente trilling naar die plaats te zenden, waardoor de feitelijke verstoring uiteindelijk zichzelf zal herstellen.
Simpele pijnloze werkwijze
De meting gaat via de huid, dus niks met naalden etc. Door gebruik te maken van glazen elektrodes, die van energie worden voorzien via glasvezelkabels, wordt de informatie naar het apparaat gezonden, er is dus totaal geen sprake van stroom die in het lichaam wordt gebracht. Een perfect stukje elektronica met een hightech chip leest en filtert de gezonde- en ongezonde trillingen en gaat daarmee aan de slag. De als foutief gemeten trillingen, de disharmonie dus, worden als een soort spiegelbeeld, al of niet versterkt, aan het lichaam teruggegeven. Deze verzwakken dan de foute trillingen of heffen het probleem helemaal op, waardoor de ‘besturing’ van de chemische processen weer optimaal kan plaatsvinden. Het lijkt allemaal misschien wat technisch maar voor Linda Nieuwveld is het een duidelijke zaak, het werkt perfect en de behandelde mensen zijn tevreden.
Voor welke klachten?
In de praktijkruimte komen mensen met vele en uiteenlopende gezondheidsklachten bij Linda om raad vragen. Linda: ‘Ja vaak hebben die mensen ook al een reguliere behandeling lopen of achter de rug. Ik zal nimmer de door een arts voorgeschreven medicijnkuur of andere therapie afraden, dat is mijn taak niet. Behandelbaar met de Fotonresonantie therapie zijn in principe Migraine, fibromyalgie, darmklachten, whiplash, emotionele en psychische problemen, chronische vermoeidheid, hart en vaatziekten en nog heel wat meer. Ook zijn er mogelijkheden in gevallen van littekens, allergieën en dyslexie. Bij dit laatste geval, dyslexie, hoop ik ooit nog eens met mede onderzoekers in contact te komen, wie weet wat we dan nog extra kunnen bereiken. De therapie is voor vrijwel iedereen mogelijk, uitzonderingen zijn er echter wel. Als men een pacemaker of implantaten heeft dan kan het niet. Ook in gevallen van een orgaantransplantatie kan de therapie niet worden toegepast. Onder implantaten worden natuurlijk niet de vullingen van tanden of kiezen verstaan.’
Linda, die zeer geďnteresseerd is in gezondheid en voeding, maar ook in bijvoorbeeld acupunctuur en andere natuurgeneeswijzen is erg enthousiast over deze therapie, zeker omdat de resultaten soms verbluffend zijn. Naast haar therapieën weet ze ook alles af van gezonde voeding, zoals Herbalife bijvoorbeeld. De Fotonresonantie therapie is geheel ongevaarlijk en is voor een niet al te hoog tarief bereikbaar voor velen. Linda hoopt dat deze therapie in de nabije toekomst zal worden vergoed door de zorgverzekeraars.
Kans op gezondheid
Al met al kunnen we Linda zien als iemand die u verder wil helpen als het gaat om gezond worden of gezond leven, beide is natuurlijk het mooist. Mocht u meer willen weten dan kunt u een afspraak maken of simpel vragen stellen via telefoonnummer 0624652452 of 010 5060161. Het praktijkadres is Boomgaardhoekseweg 131 in Hoogvliet, maar maak wel eerst even een afspraak. Ook kunt u op het internet meer informatie verkrijgen, over de therapie: www.fotonresonantie.nl of over haar gezonde voeding: www.ideal-weight.nl. Voor mezelf is het duidelijk, ik moet nodig eens een kijkje gaan nemen bij Linda.

Jan Koopmans