De Winkelbel

19 mei 2004

Op bezoek bij:

Smaragd – Kleding reparatie en stomerij 

Een sfeervol- en efficiënt ingerichte zaak met vele mogelijkheden heeft onlangs het Winkelcentrum Wilhelm Tell verrijkt. Meneer M. Madbouly heeft op nummer 98 van de Wilhelm Tellplaats ‘Smaragd’ geopend. Herstel en aanpassing van kleding en stoffen zoals gordijnen of kussens alsmede het reinigen daarvan behoren tot zijn specialiteiten. In de zaak heeft hij en zijn medewerkende echtgenote de beschikking over talrijke moderne middelen. Professionele naai- en lockmachines staan in de zaak garant voor kwaliteit.

Veel ervaring en inzicht  
Meneer Madbouly heeft jarenlang de kennis opgesnoven bij bedrijven op het gebied van kleding en herstel daarvan. Zijn gevoel voor perfectie zorgt er voor dat de klant kan rekenen op een mooi resultaat en dat voor een zeer betaalbare prijs. Madbouly: ‘Ik hou niet van slecht werk, bij mij moet het goed zijn. Je kunt bijvoorbeeld een spijkerbroek korter maken door er simpel een stuk af te knippen en om te zomen, maar dan mis je dat speciale randje dat iedere goede broek heeft. Door een speciale techniek weet ik dat randje te behouden zodat niet te zien is dat er een aanpassing heeft plaatsgevonden.’ Gordijnen op maat maken is bij Smaragd ook iets bijzonders want door een speciale ‘blindzoom’ methode ogen ze perfect en zonder zichtbare randen aan de uiteinden. En wat is er mooier om van de resten die overblijven na het aanpassen van de gordijnen nog een paar kussentjes te maken?

Reinigen en stomen  
Smaragd kan kleding grondig reinigen met hun eigen wasapparatuur. Professionele machinerie maakt de kleding brandschoon en natuurlijk krijgt de klant het kant en klaar gestreken terug. Vrijwel alles kan worden gewassen of eventueel worden gestoomd. Of het nu gaat over een (dons) dekbed, windjack, jumper, pantalon of colbert maakt Smaragd niet uit, het komt in orde. Voor de prijs hoeft de klant het niet te laten want die is altijd scherp en dus betaalbaar. Snelheid is eveneens een belangrijke troef van Smaragd want binnen twee dagen heeft men alles weer keurig en netjes terug.

Verstellen weer in  
In toenemende mate is er vraag naar herstel- en aanpassingen van kleding die reeds is gebruikt. De economische recessie zorgt er min of meer voor dat mensen langer met hun kleding willen doen, reparatie en weer op maat maken is dan van belang. Smaragd kan deze herstelwerkzaamheden voor een lage prijs en met prima kwaliteit verzorgen. Maar niet alleen gedragen kleding moet soms hersteld worden ook nieuwe producten hebben vaak een correctie nodig. Smaragd krijgt soms klanten die een nieuwe pantalon hebben gekocht waaraan nog iets moet worden aangepast. In dergelijke gevallen zal Smaragd extra aandacht besteden aan het oorspronkelijke ontwerp en dit in stand houden.

Mooie locatie  
Smaragd zit op een mooie plek op de Wilhelm Tellplaats, aan de ingang vanaf de Troubadourlaan gemakkelijk bereikbaar en mensen die met de auto komen kunnen bijna voor de deur parkeren. Een zaak met de mogelijkheden zoals bij Smaragd vindt men bijna nergens in de regio en dus kan dit bedrijf zeker worden gezien als een welkome aanvulling in het winkelcentrum. Het is overigens ook mogelijk, dit in overleg, om nieuwe kleding te laten maken door Smaragd want men is er van alle markten thuis. Smaragd aan de Wilhelm Tellplaats 98 kunt u ook telefonisch bereiken voor meer informatie, het nummer is 010 4167898.

Tot ziens!
Jan.