De Winkelbel

20 april 2005

Op bezoek bij:

Bouwman Kozijnen
 

Met een jarenlange bouwkundige achtergrond was het niet zo verwonderlijk dat Ben Bouwman met zijn eega Joyce in deze branche voor zichzelf begon. Dat is inmiddels al weer heel wat jaren geleden en bij de enorme ervaring is nog een heel groot stuk bijgekomen.
Inmiddels hebben zij alweer vijf jaar een prachtig bedrijf in Industriepark de Gadering.
Als je het over kozijnen, serres, dakkapellen en materialen hebt waarmee deze zijn te realiseren dan praat Ben Bouwman honderden uit, want zijn enorme kennis van zaken kan hij goed verwoorden en aan de klanten overbrengen.
In de zeer overzichtelijke en smaakvol ingerichte showroom zijn duidelijke voorbeelden te vinden die nog eens extra illustreren hoe men bij Bouwman te werk gaat.
 
Onderhoudsarm 
Bouwman Kozijnen werkt met onderhoudsarme materialen, degelijke kunststof of als men dat wenst met de confessionele hout- of aluminium soorten. Bouwman: ‘We kunnen een woning of ander onderkomen door het plaatsen van onze kozijnen heel wat meer waard maken, het onderhoud wordt minder intensief en het oogt ook fraaier. We verzorgen echt alles, van de wens van de klant tot oplevering, tevredenheid is bij ons een must. We werken met eigen monteurs en elk project begeleiden we met zorg, want goed moet ook goed zijn bij ons.’
 
Hoewel de naam Bouwman Kozijnen suggereert dat men zich met alleen kozijnen bezighoud kan Bouwman veel meer dan dat. Serres en dakkapellen zijn voor hen eveneens een specialisatie. 
Alles regelen
Dakkapellen zijn door deze firma in verschillende en altijd op de wens van de klant afgestemde modellen en uitvoeringen leverbaar. Ook hier geldt dat men zich nergens zorg om hoeft te maken want vanaf het uitbrengen tot een (gratis) offerte tot de opleveringen met de benodigde vergunningen regelt Bouwman alles.
Bouwman: ‘Natuurlijk heb je voor veel verbouwingen vergunningen nodig, wij kunnen met onze ervaringen op dit gebied veel voor de klant doen, we regelen het zoveel mogelijk voor hen. En of het nu gaat om een kleine dakkapel of om een enorme maakt ons niet uit, we staan voor kwaliteit. Ook het binnen aftimmeren doen we graag en goed. Bij de bouw van serres is vaak een goed fundament noodzakelijk, ook dat kunnen we verzorgen. Als er geheid moet worden dan zal dat ook gedaan worden en met een speciale techniek kunnen we op de moeilijkste plaatsen de palen de grond in krijgen.’ 
Veel mogelijk
Bouwman Kozijnen beschikt over de nodige kennis om op te leveren met een politie keurmerk veilig wonen, het hang en sluitwerk is van uitmuntende kwaliteit en maakt het de onwelkome bezoekers wel heel erg moeilijk.
Het fijne van Bouwman is dat men niet van alles hoeft te regelen met verschillende bedrijven, alles blijft in één hand want men verzorgt echt alles. Het tekenen, het leveren van tekeningen voor de vergunning, het berekenen, het regelen van verwachte- of onverwachte voorzieningen, alles zal Bouwman verzorgen.
Naast de keus uit vele degelijke materialen kan Bouwman ook projecten voorzien van het alom geprezen zelfreinigend glas. Het Bioclean® glas is een glassoort met een speciale bewerking en coating dat zichzelf schoon houd. Door dit glas bespaart men een glazenwasser en heeft men altijd een onberispelijk heldere kijk naar buiten. Deze glassoort word nu al met succes toegepast bij de geluidsschermen voor de in aanbouw zijnde HSL.
Kortom; bij Bouwman kan men terecht voor vele verbeteringen aan de woning of bedrijfsruimte. Naast de hier genoemde mogelijkheden is Bouwman wellicht ook het adres voor andere verbouwingen aan uw huur- of koopwoning, ga eens praten en er komt vast een oplossing uit de bus.
U kunt ook aardig wat voorbeelden en informatie aantreffen op de website van deze firma: www.bouwmankozijnen.nl zodat u een nog betere indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is.
Natuurlijk kunt u ook net als ik gewoon even de showroom aan de Mandenmakersstraat 25 binnenstappen, de koffie is bruin. Maar bellen kan ook: telefoonnummer: 010 4380594.


Tot ziens!
Jan Koopmans