De Winkelbel

1 juni 2005

Op bezoek bij:

GRANDO Keukens Hoogvliet 

Hoogvliet is sinds de komst van Grando Keukens in bedrijvenpark de Gadering een parel rijker als het gaat om leveranciers van topkwaliteit.
In april werd het familiebedrijf Grando Keukens geopend aan de Nieuwe Langeweg waar op 4600 vierkante meter maar liefst meer dan 70 fraaie keuken opstellingen staan die stuk voor stuk juweeltjes zijn.
Het bijzonder smaakvolle gebouw nodigt al snel uit eens binnen te stappen en rond te kijken. Een zeer overzichtelijke manier van presenteren en de speelse opstellingen maken het voor de klant bijzonder aantrekkelijk een keus te maken uit een van de keukens. Compleetheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel van Grando, net als perfectie en service want dit bedrijf is meer dan een doorgeefluik. Centraal in de zaak is het ‘Grand Café’ waar men even lekker een bakje koffie, thee of versnapering kan nuttigen terwijl men nadenkt over een eventuele aanschaf van een van de culinaire woningverbeteraars. Op zaterdag is in dit Grand Café zelfs een heuse kok aanwezig om het nog wat leuker en lekkerder te maken.
Maar natuurlijk gaat niets boven het zelf bereiden van een maaltijd of zomaar een hapje tussendoor. En hoe kan men beter, leuker en sneller iets bereiden dan in een keuken die van alle gemakken is voorzien zoals een keuken uit het brede assortiment van Grando Keukens?  De keukens die Grando heeft opgesteld zijn onder het motto ‘vier werelden’ geplaatst. De ‘Design’, ‘boerderij’, ‘budged’ en natuurlijk ‘Grando’ zijn groepen waarin in elke item de allerbeste en mooiste keukens te vinden zijn.

Grando Superstore 
Grando Keukens werd ooit door de families van Vugt en van Os opgezet en hun concept werkt perfect. De zaak in Hoogvliet, een Superstore van Grando Keukens, borduurt dan ook verder op de mooie uitgangspunten van de oprichters; kwaliteit, service en smaak. De directeur van de Hoogvlietse vestiging Henny van Os is trots op zijn bedrijf en glundert als je hem zegt hoe mooi je het allemaal vind.
Van Os: ‘Het is ook best iets om trots op te zijn, we hebben niet alleen mooie keukens, de kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als de aanblik. Ons personeel is heel goed opgeleid om de klant voor te lichten en er voor te zorgen dat deze tevreden is. Dat geldt ook voor de service afdeling en de mensen die onze keukens bij de klant plaatsen, ook daarbij is perfectie natuurlijk van groot belang.’ 
Grando is een unieke keukenformule, met ruim 50 Grando keukenadviescentra in Nederland en België. De formule is zo uniek omdat zij kwaliteit, vakmanschap en design hand in hand laat gaan met groots voordeel. Dat prijsvoordeel is naast het grootse aanbod van kwaliteitskeukens één van de vele keukenverrassingen die Grando u te bieden heeft. Het assortiment van de keukens is al enorm maar zelfs aan bestaande modelellen kan naar wens van alles worden aangepast. Andere handgrepen, deurtjes, tegels en noem maar op, het is mogelijk. Voorbeelden daarvan zijn tastbaar aanwezig in de zaak. 


Levering en plaatsing
Met de aankoop, de levering en plaatsing houd het voor Grando nog niet op. Henny van Os: ‘Voor Grando is kwaliteit meer dan het leveren van een goede keuken. Alle keukens worden geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs, welke zijn opgeleid in het Grando trainingscentrum.  Onze service gaat door tot lang na de plaatsing.  Zowel de montage als 5 jaar garantie zijn bij Grando altijd bij de prijs inbegrepen. Dat is pas Grando!’ 
We kunnen hier natuurlijk wel wat keukens gaan beschrijven maar het zelf gaan bekijken is veel zinvoller en vooral leuker. Zo kunt u bij Grando de leuke ouderwetse boerderij keuken aantreffen met van die leuke deurtjes, maar ook de hightech keukens waar zelfs de koelkastdeur is voorzien van een plat tv scherm. Er zijn keukens in elke prijsklasse dus de kans dat u slaagt is groot. Men werk ook met de hoogste kwaliteit als het gaat om de keukenapparatuur. Van gasfornuis tot keramische kookplaat, van oven tot combimagnetron, het is net als de meest luxe koelkasten en vriezers, maar ook de design schouwkappen van uitmuntende kwaliteit. Grando Keukens is CBW lid en als zodanig voldoen ze aan de zeer strenge eisen op hun vakgebied. Men heeft in de regel keus uit meer dan 200 modellen en ze zijn een erkend keukendealer die deskundig advies op maat verschaft.
U vindt Grando Keukens aan de Nieuwe Langeweg 41 in de Gadering (tegenover Karwei). Het telefoonnummer is 010 490 44 70 en de openingstijden zijn op maandag van 12.30 tot 17.30 uur, op dinsdag- en woensdag van 09.30 tot 17.30 uur en op donderdag en vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur, dus twee koopavonden! Op zaterdag kunt u terecht van 09.30 tot 17.00 uur, dus u kunt in het weekend eens lekker gaan genieten van iets moois, neem gerust uw kinderen mee want er is voor hen een speelhoek. Meer info kunt u ook vinden op het internet bij www.grando.nl. Zelf ga ik weer snel eens een kijkje nemen want wie weet word ik nog wel eens een echte huiskok.

Tot ziens!
Jan Koopmans