De Winkelbel

7 juni 2006

Op bezoek bij:

Fleur

Voor de winkelende voorbijganger maar ook voor andere hongerige Hoogvlieters is er op de Wilhelm Tellplaats een zeer smaakvol ontmoetingspunt.
Snackbar ‘Fleur’ is niet zomaar een zaak waar je even wat lekkers kunt halen, men heeft veel meer dan de ‘gewone hap’.
Dankzij de lange ervaring in de horeca van de mensen in de zaak kan men bij Fleur terecht voor heel bijzondere en smaakvolle verrassingen, en natuurlijk ook voor het bekende ‘patatje met’.
Uiteraard kan men een met zorg bereidde hamburger of frikadel verkrijgen, maar ook voor de bijzondere Turkse pizza of een shoarmaschotel is Fleur een goed adres. 
De zaak oogt vriendelijk, de zitjes zijn gezellig en de vitrine toont meteen veel heerlijke producten die met zorg zijn voorbereid. Heerlijke saté, verse hamburgers en andere heerlijkheden lonken de klanten toe. Een grote sortering ijsjes maakt het helemaal compleet. Meteen bij binnenkomst ziet men de shoarma op de spies en de heerlijke geur daarvan verraad al de heerlijke smaak. De eigenaar van de zaak vertelde ons dat hij kipshoarma bereidt zodat iedereen het kan eten. Heel bijzonder is het om te zien hoe men met veel liefde een Turkse pizza maakt, de ingrediënten worden met zorg toegevoegd en in opgerolde vorm kan de klant er heerlijk van smullen.
Natuurlijk moesten wij even de shoarma proeven want alleen de geur was niet genoeg. Met wat lekkere versgemaakte knoflooksaus erbij bleek de kipshoarma werkelijk een heerlijke lekkernij, waarbij deze ook nog eens gemaakt is van verse en verantwoorde ingrediënten. Ook voor zomaar een lekker kopje koffie is het goed toeven bij Fleur want die is altijd vers. Natuurlijk zijn er ook voor de kinderen lekkernijen verkrijgbaar, van lekkere snoepjes tot een zakje chips en van een colaatje tot een waterijsje. De diverse (fris) drankjes zijn altijd lekker gekoeld en ruimschoots voorhanden.
Deze snackbar op de Wilhelm Tellplaats, die als onderschrift op de voorruit heeft staan; ‘een smultent’, mag er zeker zijn en is voor de wijk een smaakvolle aanvulling.
U vindt Fleur op de Wilhelm Tellplaats 9, telefoonnummer 010- 416 37 32.

Jan Koopmans