De Winkelbel

13 december 2006

Op bezoek bij:

Drogisterij ‘De Meeuw’

Er is heel veel gesleuteld, getimmerd en vooral nagedacht over de nieuwe zaak van DA drogisterij De Meeuw van Rob en Lilian Dijkshoorn aan de Fuik 47. De oude zaak elders in het winkelcentrum heeft de deuren gesloten en vanaf morgen zal de nieuwe zaak een al veertigjarige, waarvan de laatste zeven jaar door Rob en Lilian,  traditie voortzetten. Een traditie van zorg, kwaliteit, klantvriendelijkheid en vooral van een zeer uitgebreid aanbod van producten en serviceverlening. 
Nieuwe zaak 
Het voormalige pand van Hans Textiel werd helemaal gestript en architecten zetten al hun kennis in er een perfect concept in aan te brengen waardoor de DA drogisterij niet alleen een gezellige maar ook een zeer functionele uitstraling kreeg. De ruimte is veel groter dan in het oude pand en de indeling is lekker overzichtelijk.
Hoewel alles natuurlijk heel modern en efficiënt is ingericht ontbreekt beslist de bekende goede sfeer niet bij DA De Meeuw.
 
Opvallend en tekenend voor de positie van de drogisterij van Rob en Lilian Dijkshoorn is wel dat klanten spontaan een handje kwamen helpen bij de verbouwing, waar zie je dat nog?
Na heel wat inspanningen en vooral creatieve uitspattingen is uiteindelijk het nieuwe pand er helemaal klaar voor.
Natuurlijk zijn weer alle bekende merken verkrijgbaar en alles wat een drogist maar in huis kan hebben is er ook, of dat nu gaat om een aspirientje of een beautycase of om een lekker geurtje of voedingssupplement maakt niet uit, het is er.
Natuurlijk ontbreken ook de talrijke heerlijke geuren en alles voor de optimale huidverzorging niet. 
Centrum upgraden 
Met de opening van deze hernieuwde DA drogist is het winkelcentrum zich alvast aan het upgraden, zo vertelden de enthousiaste eigenaren. Rob: ‘Het is fijn dat we in dit nieuwe pand konden trekken, we kunnen nu uitbreiden en onze service nog verder verbreden. Het winkelcentrum is bezig zichzelf te verbeteren en op deze manier dragen we zeker een steentje bij.’ 
Postkantoor 
Al jaren heeft er in de winkel van DA De Meeuw ook een postkantoortje gezeten. In het nieuwe pand zal dit worden voortgezet, maar dan met meer faciliteiten en nog hogere kwaliteit.
Het nieuwe Postkantoor heeft een frisse, eigentijdse uitstraling. Het assortiment is overzichtelijk gepresenteerd in een uitnodigende omgeving. Uiteraard zijn alle producten en diensten van TNT Post en de Postbank verkrijgbaar. Daarnaast zijn er veel andere producten en diensten verkrijgbaar, zoals de tenaamstelling van kentekenbewijzen, de verkoop van mobiele telefoonkaarten, openbaarvervoerbewijzen en cadeaubonnen.
Indien gewenst adviseert de speciaal opgeleide baliemedewerker de klant. Tevens zijn folders van TNT Post, de Postbank en overige aanbieders aanwezig. 
Compleet en feest 
En zo is de DA vestiging van De Meeuw meer dan zomaar een drogist, men kan er voor van alles en nog wat terecht. Zelden ziet men een zo uitgebreid aanbod van artikelen, merken en kwaliteiten op één plek.
Uiteraard moet de opening van het nieuwe onderkomen worden gevierd want zowel de klanten als de eigenaren zijn er mee in hun sas.  Daarom zal op de openingsdag, donderdag 14 december de klant verrast worden met allerhande leuke attenties. Op vrijdag en zaterdag is het zo mogelijk nog leuker want dan is er een heuse visagist aanwezig zijn om eventueel bij u te demonstreren hoe bepaalde producten werken. Vrijdag zijn er geurdemonstraties en dat gaat er vast spannend aan toe. De visagisten zullen werken met merken als Bourjois en Rimmel. 
Suikerspin
 
Wat we van Lilian zeker niet mochten vergeten te melden is dat er zaterdag magenta roze suikerspinnen zijn voor de liefhebbers, dus de nieuwe zaak is niet alleen gezellig, sfeervol, efficiënt en een icoon in het winkelcentrum maar ook nog lekker zoet. 
U vindt de DA drogist De Meeuw aan de Fuik 47 en het telefoonnummer is 010 416 60 67.


Tot ziens!

Jan Koopmans