De Winkelbel

13 juni  2007

Op bezoek bij:

Bizonder

Sunvibes is heel ‘Bizonder’
Wie nu deze krantenkop leest zal ongetwijfeld denken aan een tik- of zetfoutje, maar niets is minder waar want vanaf heden heet ‘Sunvibes’ ‘Bizonder’, omdat het zo bijzonder is.
‘Bizonder Wellness Centre’ is de volledige naam en die naam is volkomen terecht. 
Al jarenlang heeft deze fraaie zaak haar sporen verdient met uitgekiende zonnebruining door heel speciale zonnebanken. Daarnaast kan men ook heerlijk genieten van manicure en handmassage, maar ook van de vele kunstzinnige methodes om van uw nagels een juweeltje te maken. En wat te denken van het heerlijke beauty centrum dat werkelijk tot in de perfectie kan werken vanwege de professionele aanpak. 
Professionele Anbos Salon 
Vooral schoonheidsspecialiste Marlies Bier is trots op de Anbos salon, ze kan daar haar enorme ervaring toepassen op elk ‘probleem’. De heerlijke behandelstoel zit niet alleen fantastisch maar men komt er duidelijk fitter en mooier uit dan voor men er in ging. Er zijn talloze mogelijkheden om uw gezicht en lichaam te laten behandelen. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en kennis van zaken is het resultaat heel ‘Bizonder’.
 
Er zijn heerlijke massages mogelijk, nek, schouders en noem maar op, men knapt er duidelijk van op. Maar ook de huid, waar men echt alles van af weet, kan verjongt worden en oneffenheden of andere ongewenste problemen kunnen adequaat worden aangepakt. Marlies: ‘Ik ben Bizonder blij met deze salon, ik kan er alle kanten mee op en zeker met de aanvulling van de goede en zeer verantwoorde cosmetische producten is het een weldaad om mee te werken.’
In de salon zijn enorm veel mogelijkheden, de huidverjonging en verbetering zijn alom gebruikte termen die bij Bizonder ook echt waar worden gemaakt.
 
Raoul, die de algemene leiding heeft: ‘Ik ben erg trots op onze zaak. Met de zonnebanken scoren we al erg hoog, we hebben de beste banken, met airco en aromatherapie en vooral de huisanalyse, die wij heel belangrijk vinden van te voren, wordt door onze cliëntèle enorm gewaardeerd. Ook onze nagelstudio is heel populair en bijna alles is mogelijk op dit gebied. Onze beautysalon is een enorme belangrijke aanvulling waar wij hier heel blij mee zijn. Doordat we het allernieuwste op dit gebied in huis hebben kunnen we unieke behandelingen doen. De biologische verjonging die men kan ondergaan is ons vlaggenschip, werkelijk verbluffende resultaten, men gaat er echt jonger uitzien. Veel klanten zijn werkelijk verrast door de ‘Pascaud Anti-ageing’ en gaan zo trots als een pauw de deur uit.’ 
Voor Raoul is mooi zijn niet het enige wat telt, gezondheid is altijd het belangrijkste. Er wordt bij Bizonder dan ook niet zomaar een behandeling in werking gezet, eerst gaat men met een huidanalyse bepalen wat haalbaar en verantwoord is.
Het mooie bij Bizonder is dat alles ook heel bijzonder, Bizonder dus, is. De zaak oogt zeer opgeruimd en soms zelfs wat steriel, maar toch ontbreekt de sfeer niet. Alles lijkt wat strak maar de ontvangst is lekker informeel en een kopje koffie of sapje hoort daar bij. Bizonder laat zien dat hygiëne en netjes heel goed passen binnen sfeervol en gemoedelijkheid.
Een leuke zithoek waar men eventueel een behandelingsplan kan bespreken of gewoon zomaar even voor of na een behandeling wat wil drinken, maakt het een genot om even daar neer te strijken.
 
Wie met Raoul of een van de medewerkers aan de praat raakt zal onmiddellijk ontdekken dat vakkennis voor hen heel belangrijk is en ook de drijfveer achter hun onderneming. Voor hen is het runnen van een zaak niet alleen het neerzetten van een kassa, zij willen tevreden en vooral mooie gezichten de deur uit zien gaan.
Bizonder Wellness Centre kunt u vinden aan de Aveling 227 (in de ‘plint’ van de Humanitasflats) telefoonnummer -010 4388212 en natuurlijk kunt u ook kijken op het internet bij www.bizonderwellness.nl
Uiteraard kunt u ook gewoon even binnenstappen voor meer informatie, men geeft u die graag.

Tot ziens!

Jan Koopmans