De Winkelbel

06 juni  2007

Op bezoek bij:

De Computerman – Wim Raaymakers

Stijlvol winkelen bij De Computerman  
Sinds enige tijd is de wijk Oudeland een mooie winkel rijker. De computerwinkel van De Computerman, Troubadourlaan 230, aan het winkelcentrum Wilhelm Tell, maakt de winkelomgeving weer een beetje completer.
Een fraaie winkel, ruim opgezet en de diverse computers en toebehoren staan overzichtelijk voor de klant opgesteld. Een heldere zaak met duidelijkheid. Een klein zithoekje voor de kant die even wat wil bespreken of moet wachten, en talrijke fraaie computeruitvoeringen waarvan sommigen totaal anders zijn dan wat men meestal ziet.
Natuurlijk is er achter de winkel een reparatie- bouwplaats waar computersystemen volgens de wensen van de klant worden samengesteld. Repareren van computers is trouwens een aardige extra mogelijkheid, men kan met elk merk of systeem terecht bij De Computerman. In de winkel staan ook bijzonder fraaie computerkasten die nu eens niet de bekende kleuren en vormgeving hebben maar die gedurfd en bijna kunstzinnig zijn. Voor mensen die de computer in de woonkamer gebruiken een pracht oplossing vanwege hun mooie design.
Eigenaar van de zaak, Wim Raaymakers is maar wat trots op zijn winkel. ‘We hebben geprobeerd om het allemaal zo leuk mogelijk voor de klant te maken. Natuurlijk was het eerst even stoeien met de ruimte, want die is vrij hoog, en een verlaagd plafond zou het allemaal wat minder ruimtelijk maken. Speciale verlichtingsornamenten losten dat probleem mooi op en zo kregen we een winkel waar je een prettig gevoel krijgt. We zijn steeds op zoek naar de nieuwste snufjes, niet alleen in hardware maar ook als het gaat om software. Wat we niet in huis hebben kunnen we toch razendsnel leveren. Voor zowel de particulier als het bedrijfsleven hopen we iets moois te kunnen betekenen.’
Natuurlijk kan men voor een standaard computer goed terecht bij De Computerman, maar wil men een speciale met extra mogelijkheden dan is dat totaal geen probleem. Wim bekijkt graag samen met de klant wat het beste is, een klant die alleen maar de pc als tekstverwerker nodig heeft kan met een eenvoudiger systeem uit de voeten als iemand die uitgebreide bewerkingsprogramma’s gaat gebruiken.
In de winkel treft men ook de allernieuwste monitoren aan, fraai van vorm en ruim voldoend aan de huidige stand der techniek.
Op dit moment heeft Wim in zijn zaak mooie aanbiedingen van virusscanners, voor een redelijke prijs kan men één of meer computers tegen ongewenste data beveiligen.
Natuurlijk ontbreken ook de bekende accessoires niet, evenals de inktcartridges, die tegen een zeer lage prijs geleverd worden.
Soms heeft men een zwaardere voeding nodig voor de pc, ook dat is geen probleem want veel modellen zijn op voorraad of kunnen snel worden geleverd.
Wim: ‘Soms hebben mensen problemen met hun computer of krijgen de software niet zelf geïnstalleerd, indien mogelijk verrichten we dan reparaties of installaties aan huis, uiteraard tegen een milde prijs.’
De Computerman heeft krachtige virusscanners die voor enkele euro’s extra bij u op de pc kunnen worden geïnstalleerd, dit geld voor heel Hoogvliet.
Samenvattend kan men zeggen dat De Computerman een mooie aanvulling is voor Hoogvliet.
Meer informatie kunt u verkrijgen via internet: www.wimdecomputerman.nl of ga eens langs bij De Computerman, Troubadourlaan 230 (op de kop van Winkelcentrum Wilhelmtell), telefoonnummer 010 7855087.
 

Tot ziens!

Jan Koopmans