De Winkelbel

14 februari 2007

Op bezoek bij:

Techmaro

Weer een fraaie aanvulling voor het Hoogvlietse bedrijfsleven. Sinds februari zijn door de start van Techmaro in de Gadering te Hoogvliet een hoop problemen weggenomen voor mensen die iets speciaals zochten.
Accu’s voor en van alles wat maar een accu bevat zijn vrijwel direct leverbaar door dit bedrijf. Maar niet alleen accu’s, ook professioneel gereedschap voor zowel de particulier als de doorgewinterde vakman zijn leverbaar. Of het nu gaat om een accu voor een noodverlichtingornament of voor een boormachine dan wel elektracar of auto maakt niet uit, Techmaro helpt u er aan.
Techmaro is een bedrijf met een heel breed assortiment, vaak direct leverbaar en anders op zeer korte termijn. Kwaliteitsgereedschappen van Metabo en Makita zijn volop aanwezig en een leuke korting hoort er automatisch bij. 
Testbank 
Het testen van dynamo’s van auto’s en dergelijke is dankzij de professionele testbank mogelijk, alle gegevens van het te testen object worden duidelijk, dus twijfel of uw dynamo nog goed of slecht is kan na deze testen worden weggenomen. Het reinigen van motoren en andere materialen die vervuilt zijn kan eveneens bij Techmaro, want daarvoor is een speciale box aanwezig. Leveringsprogramma 
Techmaro is niet alleen gespecialiseerd in accu’s en handgereedschappen, het leveringprogramma is veel omvattender. Wat te denken van een noodaggregaat, hogedrukreiniger, compressor, heteluchtblower, gereedschapwagen, slangen voor luchtdruksystemen, kabel en draad voor elektra en vele vele producten, Techmaro kan het hebben.
En niet alleen de compressor voor luchtgereedschappen kan worden geleverd, ook alle denkbare daarop aan te sluiten gereedschappen en hulpstukken zijn leverbaar. Voor de transportsector zijn en luchtslangen en andere materialen leverbaar zodat een wagen met pech al snel weer op het asfalt staat. 
Alternatieven 
Ook voor situaties dat een origineel product niet meer verkrijgbaar is zijn oplossingen. Robert Keijzer denk graag met u mee en het probleem zal adequaat aan worden gepakt.
Robert: ‘Ja, vooral bij accu’s kom je het vaak tegen, de oude types bestaan vaak niet meer, zeker als het gaat om modellen van vele jaren geleden, dan gaan we zoeken in wat er aan alternatieven is, die zijn vaak beter dan de oorspronkelijke typen. Als mensen iets nodig hebben dan is het voor mij een uitdaging ze er aan te helpen. Meteen roepen dat je dat model niet hebt is niks voor mij, ik ga er dan dubbel hard naar op zoek.’ 
Mooi bedrijf 
Als je bij Techmaro binnenstapt dan zie je al meteen dat de eigenaar Robert Keijzer houdt van orde en netheid. Heel overzichtelijk zijn de producten neergezet en natuurlijk keurig gecatalogiseerd. Op de begane grond de grotere zaken zoals autoaccu’s en de testbanken en op de verdieping erboven vindt men ondermeer het degelijke handgereedschap en heel veel informatie alsmede het beroemde kopje koffie.
Het is duidelijk dat dit bedrijf kan voorzien in onderdelen en producten die men direct nodig, heeft maar ook gereedschappen en andere materialen die wat minder acuut moeten worden aangeschaft zijn te vinden bij Techmaro.
Wij liepen in dit artikel maar even snel door een klein deel van het gehele leveringsprogramma van dit bedrijf. Mocht u iets nodig hebben van welke aard ook, dan verdient het zeker aanbeveling eens een belletje te wagen of op hun internetsite te gaan kijken. Deze internetsite is thans nog in opbouw, de zaak ging voor, maar dat komt goed.
Een ruwe greep: Varta accu’s, Metabo, Makita, startmotoren en dynamo’s, elektromotoren, garagebenodigdheden, elektrisch materiaal, reparatie/revisie van startmotoren en dynamo’s, elektrisch handgereedschap en elektromotoren.
En denk niet die klus is te moeilijk, want Techmaro kan het hebben.
Techmaro vindt u aan de Klompemakerstraat 47a in bedrijvencomplex de Gadering te Hoogvliet (achter de rijschool), het telefoonnummer is 010 416 65 21 en het internetadres: www.techmaro.nl .
Pinnen kan ook.

Tot ziens!

Jan Koopmans