De Winkelbel

25 juni 2008

Op bezoek bij:

Sandy’s Knipboetiek

Heerlijk tussen de mensen met de handen in het haar 
Het was 1 juli 1998 toen Sandy’s Knipboetiek de deuren opende in Pernis, midden in een gezellige woonomgeving waar gemoedelijkheid nog troef was en nog is. Sandy had reeds een lange kapperservaring achter de rug en ze wilde graag zelf een zaak beginnen waar ze haar kwaliteiten in los kon laten. Het pand aan de Vlielanderstraat in Pernis, waar reeds een kapperszaak in gevestigd was, nam ze over en doopte na een grondige verbouwing de zaak om in ‘Sandy’s Knipboetiek’. Inmiddels zijn we tien jaar en enkele verbouwingen verder en kunnen  Sandy en haar medewerksters terug kijken op een enorm succesvolle periode.

Zeer sfeervol
Wie bij Sandy’s Knipboetiek binnenstapt ontdekt meteen gemoedelijkheid en de sfeer is er altijd warm. Prachtig modern ingericht zodat er heel efficiënt gewerkt kan worden. De moderne inrichting is overigens op een wijze uitgevoerd die beslist geen afbreuk doet aan knusheid, sfeer en gemoedelijkheid. Heerlijke fauteuils waar men gemakkelijk in zit en waar de vakbekwame kapsters u kunnen voorzien van elk denkbare haarbehandeling. Sandy, Hong en Felicity weten hoe het werkt, hun kennis van het vak is buitengewoon hoog, geen enkel ‘haarprobleem’ is hen teveel.

Bij de tijd  
Haardrachten is een vak apart, het is telkens onderhevig aan trends en modegrillen, niets is wispelturiger dan eigentijdse ‘looks’.
Voor Sandy geen probleem, alles wordt nauwlettend in de gaten gehouden, ze bezoekt regelmatig shows en beursen om in haar zaak telkens aan alle wensen te kunnen voldoen. Natuurlijk komen ook de klassieke kapsels en het ‘even bijpunten’ in het straatje van Sandy’s Knipboetiek, want je bent allround of niet. Doordat Sandy alles van het cosmeticamerk Wella gebruikt beschikt ze over een keur aan mogelijkheden.
Haarversteviger of een nieuw kleurtje, het zijn voor de cliënt belangrijke dingen waar men in deze zaak geen enkel probleem mee heeft. Het brede scala aan kleuren en de vakkennis van de medewerksters zorgen er voor dat elk haartype de juiste (kleur) behandeling ondergaat.

Gelegenheidskapsels

Sandy’s Knipboetiek is niet alleen gespecialiseerd in ‘normaal’ kapperswerk maar ook in bijzondere creaties. Zo is men heel ervaren in bijvoorbeeld bruidskapsels en speciale wensen voor bijvoorbeeld mode fotografie, maar ook voor plechtigheden waarbij een perfecte haardracht wenselijk is. Een mooie ‘staatsiefoto’ is natuurlijk nog mooier als het haar goed zit, dat kan Sandy allemaal regelen. Menigeen weet  inmiddels Sandy’s Knipboetiek te vinden, niet alleen vanuit Pernis maar vanuit de hele omgeving komen klanten maar wat graag naar deze leuke zaak. 
De moderne technieken, gecombineerd met vakkennis en goed materiaal, zorgen er voor dat het resultaat perfect is, uiteraard helemaal afgestemd op de wensen van de klant. Sandy heeft een groot aantal vaste, dus terugkerende klanten, dat geeft aan dat men tevreden is met deze knipboetiek. Onlangs is de zaak weer gemoderniseerd, in mei onderging de knipboetiek een opfrissing en werd het nog fijner voor de klant en de medewerkers.
Sandy’s Knipboetiek werkt op afspraak, ‘dat voorkomt lang wachten voor de klant’, aldus Sandy.  ‘Soms kan er wel eens iemand tussendoor geholpen worden, maar het meest handige is toch wel even een afspraak maken, dan kunnen we ook alle tijd in iemand steken’, zo vervolgde ze.
Over hun kappersproducten van Wella is men bijzonder tevreden; ‘je kunt er alles mee, de kwaliteit is perfect en het assortiment enorm breed’. Men kan overigens deze producten ook zelf aanschaffen bij Sandy.
Sandy’s Knipboetiek kunt u vinden aan de Vlielanderstraat
45 in Pernis, telefoonnummer 010 416 30 69. Midden in een gemoedelijke en rustige  woonwijk zitten Sandy en haar medewerksters met de handen in het haar.

Jan Koopmans