De Winkelbel

16 februari 2011

Op bezoek bij:

Dikkie Dik Fashion

Sfeervol, leuk ingericht en met een oereigenwijze kroonlamp middenin de winkel, je kijkt je ogen uit.
Wie op zoek is naar modieuze kleding met een maatje meer is beslist op het goede adres bij Dikkie Dik Fashion in winkelcentrum de Fuik. Sonja van Straten zit inmiddels zes jaar in de Fuik en heeft er zin in. De oude collectie is de deur uit en inmiddels bevat de winkel diverse collecties fraaie kleding voor hen die de wat grotere maten behoeven. Voor maten van 40 tot 58 is het geen probleem, het is er en beslist modern en voor ieders wens.

Vlot en voor de wat ouderen 
Dikkie Dik heeft vlotte kleding, moderne jeans, fraaie jasjes, pantalons, rokken en jurken, noem het maar op. Speciaal voor de wat ouderen heeft Sonja ook een fraaie collectie in huis, want de wensen van ouderen zijn iets anders dan die van een jongere klant.


Ouderwets klantvriendelijk
 
Sonja neemt de tijd voor haar klanten, een bakje thee of koffie is eventueel zo gemaakt en een praatje hoort er ook bij. Samen met de klant bekijkt ze wat het beste past of mooiste staat en de klant zal tevreden zijn, want dat is voor Sonja het allerbelangrijkste. Gemoedelijke en ruime paskamertjes zorgen er voor dat de klant, zonder gejacht, de kleding kan passen en bekijken voor de grote spiegel. 
Het mooie is dat naast de enorme collectie ook de kwaliteit prima is, degelijk ontworpen en duurzaam vervaardigd. De prijs is zeer scherp en in verband met de economische recessie heeft Dikkie Dik ze nog aantrekkelijke gemaakt. Voor hen die op reguliere winkeltijden niet de gelegenheid hebben om langs te gaan kan op afspraak, op de laatste vrijdag van de maand, daar aan mouw aan worden gepast. 
Kortom een leuke winkel waar oubolligheid niet past maar waar voor de grote maten aantrekkelijke outfits te verkrijgen zijn die helemaal passen in de tijd of bij de leeftijd. Een bezoekje meer dan waard. U vindt Dikkie Dik in de Fuik 30 (Zalmplaat) en het telefoonnummer is 010 4721015.

Tot ziens!

Jan Koopmans