De Winkelbel

26 januari 2011

Op bezoek bij:

Kledingreparatie ‘Binnenban’

Een nieuwe start maar geen nieuw begin, zo ongeveer kan men het initiatief van Kaya omschrijven. Reeds meer dan twintig jaar heeft Kaya zich bezig gehouden met het vervaardigen en repareren van kleding, aanpassen, moderniseren of een maatje meer of minder maken van de geliefde outfit. Op 3 januari verrijkte hij Winkelcentrum Hoogvliet met zijn leuke en gezellige winkel in het beroemde straatje naast Kantoor- boekhandel Voskamp. Hij heeft er zin in en zijn medewerkster heeft zijn enthousiasme overgenomen en staat eveneens voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Gezellig is het zeker, de klant wordt vriendelijk te woord gestaan en een professioneel advies hoort daar natuurlijk bij.

Veel 
Er kan enorm veel bij Kledingreparatie ‘Binnenban’, kapotte kleding, leder, suède, of andere materialen, zijn geen probleem, Kaya repareert het met plezier, daarbij gebruikt hij professionele technieken en apparatuur. Het korter of langer maken van pantalons, rokken, gordijnen en noem het maar op, is een fluitje van een cent voor deze allround vakman. Ook tassen en riemen kunnen worden gemaakt, maar ook gerepareerd, bijzonder fraaie riemen, ook voor de wat grotere omvang, zijn in de winkel aanwezig. Ook kan men nog gebruik maken van de prachtige opruimaanbiedingen van een hoeveelheid lederen jassen, die Kaya bij de overname van de vorige uitbater heeft overgenomen. Met kortingen van maar liefst 50% op deze restanten, kan men fraai de winter in. 

Stomen reinigen en repareren 
Naast reparatie kan men bij Kaya ook terecht voor het laten stomen van kleding of het reinigen van tapijt. Heeft uw bankstel een ‘opfrisser’ nodig? Het opnieuw bekleden van kussens, voor zowel de binnenboel als bijvoorbeeld voor uw tuinmeubels, is door Kledingreparatie ‘Binnenban’ zo gedaan. 

Snelheid 
Op de meeste reparaties en aanpassingen geldt de 1 dag service, want men gaat er meteen mee aan de slag, Kaya begrijpt heel goed dat de klant niet graag lang wacht. Het machinepark staat garant voor efficiëntie en Kaya voor vakmanschap, uw opdracht zal met de uiterste zorg worden uitgevoerd. In de maand februari kunt ook nog eens gebruik maken van de 15% kortingsactie. Kortom; u kunt voor vele zaken terecht bij deze alleskunner, het is in goede handen bij Kaya, die begrijpt wat uw wensen zijn en ze ook vrijwel altijd kan verwezenlijken. Beslist de moeite waard om eens binnen te stappen voor advies.Kledingreparatie ‘Binnenban’ bevindt zich aan de Binnenban 263b (‘Voskamp straatje’), telefoon: 010 4385822 of: 06 24 834 834. 
Tot ziens!

Jan Koopmans